31 december 2011

Gott nytt år!
japp imorgon är det 2012, ett helt nytt år.
Idag var jag och min familj hemma hos mina kusiner. Det var roligt där och maten som Allan laggade var jättegod. Allan är kock och han lagade trerätters meny åt oss, sedan när vi skulle hem skulle vi först skjuta tre stora raketer. Första raketen som han tände var en stor fet bomb,haha gick fel när bomben började explodera på deras balkong.
Dags att dejta soffan nu och titta på Tv ;)
gott nytt år !
//E

Salut!

Jag kom hem vid fem tiden. jag har haft det väldigt roligt med Emma, vi spelade wii och lite sånt ;) sedan kom hennes lillebror, Elias hem vid fyra tiden. Nu har jag ritat en drake i ungefär en timme så jag är trött nu... helt ok blev den, eller vad tycker ni?
//E

Dagens Outfit

//E

29 december 2011

god morgon!
allt bra?
Jag mår toppen. Klockan 12 drar jag till Emma, ska bli kul att träffa henne! Senast jag träffade henne var på skolavslutningen så det har gått ett tag nu sen vi sågs,Tyvärr.
Jag kanske lägger upp en dagens outfit innan jag går till Emma ;)
Gammal bild på min söta bror !
//E

27 december 2011

Hejsan!
Jag vaknade vid åtta tiden i morse. Jag hade jätteont i halsen och var hes. Det är jätte jobbigt för då gör det ju ont när man ska prata. Fram till eftermiddag blev det bättre, förhoppningsvis tar det här snart slut. Min mamma" typ" tvingar mig att göra matte nu när det är lov! what?! matte? man kan inte göra matte när man ska ta det lugnt och njuta av jullovet. Jag har inget emot matte eller så men jag har inte alltid lust att göra matte men två sidor gjorde jag ändån idag...
//E

26 december 2011

Hej!
Jag är lite förkyld idag och min bror. Igår var min pappa hemma en stund,han jobbar två veckor på en båt så egentligen skulle han inte alls komma om inte de var i malmö en hel dag. Vi öppnade paket,käkade god mat och tog det lugnt.I Kroatien firar man jul den 25.
//E

GOD JUL!

<- dagens outfit
God Jul !
//E

24 december 2011 God Jul


Dagen med bästa

Hej på dig!
Amy åkte hem för ett tag sen. Det blev mycket skratt, det är alltid lika roligt att vara med Amy! Vi var på stan, Jag köpte en fin tröja till mig själv + jag fick en julklapp  av Amy,  tack Amy!
Det blir ingen dagens outfit för jag pallar inte lägga upp en bild
//E

23 december 2011

god morgon!
Klockan halv elva- elva kommer min vän Amy hit. Planen är att vi ska in till stan och shoppa lite ;)
Ett tips till alla som bor i helsingborg:
* REA på esprit inne i stan p.g.a vattenskada
* Jeans för 100 spänn i stan på JC
//E

Blus

Jag skrev i förra inlägget att jag skulle lägga upp en bild på blusen som jag köpte idag!
här kommer den !
//E

Julklappar

Så nu har jag handlat julklappar till alla, köpte lite godis och en fin tröja från esprit till mig själv. Det kommer en bild på tröjan sen. Här hemma har vi ingen julgran... så jag får gömma presenterna någonstans så att min lillebror inte hittar de.
För mig blev det pizza till lunch
//E

22 december 2011

God morgon!
det är skönt att vara ledig och bara ta det lugnt här hemma. Idag ska jag kanske in till stan och handla julklappar. Jag har inte alls köpt något...  själv önskar jag mig en massa saker men de som står högst upp på listan är iphone, knäskydd,leggings och kläder!!
//E

JULLOV!

Idag var det sista dagen i skolan. Jag började klockan elva och slutade halv ett! Skolavslutningen varade i cirka en halvtimme. Förra året varade den i kanske en timme eller så men i år var det inte så. På morgonen när vi samlades med mentorsgruppen fick vi muffins med glasyr på,mumss.
DAGENS OUTFIT:

//E

21 december 2011

Hejsan! Jag har precis börjat blogga här på blogg.se innan bloggade jag på bloggplatsen. Jag hoppas att ni gillar
min blogg :D
//E

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0